شاید زندگی کارمندی بر خلاف زندگی فریلنسری آزادی عمل لازم برامون وجود نداشته باشه، اما اگه هنوز تجربه و مهارت کافی برای انجام کارتون ندارین، اونطور که باید به برنامهریزی ها و نظم پایبند نیستین یا هنوز بازار مشتریان خوبی برای خودتون نساختین و اطمینان مالی لازم براتون وجود نداره، زندگی کارمندی میتونه برای شما گزینهی خوبی باشه.
اینکه مطمئن هستین سر ماه دریافتی مشخصی دارین، تو محیط کار مجبورین با چالشهای مختلف مواجه بشین، تعاملات روز مره با همکار ها مدیران و مشتریان به سازندگیتون کمک میکنه و حتی میتونین به کسب و کاری که توش کار میکنین مسلط بشین و شاید در آینده، کسب و کار مشابهی راه بندازین.
البته خیلی از شرکت ها شرایط شغلی دور کاری یا پاره وقت هم دارن.
اما برای شروع زندگی کارمندی به چی نیاز داریم؟
مهارت
قبل از هر چیزی نیاز داریم مهارت هایی کسب کنیم، البته برخی شرکتهای نیروهایی با حداقل مهارت به عنوان کارآموز جذب میکنن و بهش آموزش میدن. البته نه همهی شرکتها.
رزومه
دومین چیزی که بهش نیاز دارین اینه که رزومه داشته باشین، رزومه به نوشتهای گفته میشود که پیشینهٔ تحصیلی، مهارتی و شغلی و برخی جزئیات زندگی یک شخص در آن درج میشود تا شرکتها و کارفرماها بتوانند با مطالعهٔ ان در مورد استخدام یک شخص تصمیم بگیرند. یک رزومه معمولاً اطلاعات تحصیلی و شغلی فرد را در بر میگیرد
شما میتونین از طریق آدرس های زیر رزومهی خودتون بسازین :
بعد از ساختن رزومه، باید تو سایتهای کاریابی ثبت نام کنین و دنبال آگهی شغلی منطبق با شرایطتون بگردین و درخواست همکاری ارسال کنین. پسرهایی که هنوز خدمت سربازیشون انجام ندادن، میتونن بین این شرکتها بگردن و شرکتی انتخاب کنن که امکان امریه سربازی هم براشون فراهم بشه تا تو دو سال خدمت هم از فضای کاری دور نشن. سایت های زیر برای این کار مفید هستن.
مصاحبه
بعد از ارسال درخواست همکاری، هر کدوم از شرکت هایی که براشون رزومه فرستادین، اگه شرایط شما براشون مناسب بود، باهاتون هماهنگ میکنن برای جلسه مصاحبه و اگه تو مصاحبه هم موفق باشین، فرایند قرارداد و استخدام شما تکمیل و به عنوان کارمند زندگیتون وارد مرحله ی جدیدی میشه.
البته برخی شرکت ها یه دوره ی نسبتا کوتاه آموزشی یا آزمایشی هم در نظر میگیرن بعد قراردادن میبندن .